Prosjekter

Prosjektene deles med alle i firmaet. Endringer lagres automatisk.

Brukere

Inviter kolleger i . De får en lenke der de lager sitt eget passord. Lenken gjelder i 7 dager.

NavnE-postRolleSist innlogget

Firma

Opprett et nytt firma og send invitasjonen til firmaets første administrator. Firmaene ser bare sine egne prosjekter.

FirmaBrukereProsjekterOpprettet